Hallo!

Jeg har lenge vurdert dette med blogg, og at det kunne vært noe for meg. Ikke fordi jeg er best til å skrive eller har mest å dele, men fordi jeg har så mange tanker og følelser innvendig jeg må få ut et sted. Så hvorfor ikke bare skrive det ned for deg selv, tenker kanskje du? Vel, jeg føler det er vanskeligere å få det ned på den måten rett og slett. 

Grunnen til at jeg ikke har opprettet en blogg før, har vært fordi jeg har vært redd for reaksjoner til folk rundt meg. Jeg er en person som liker å holde ting inni meg, og liker ikke vise hvordan jeg egentlig er i frykt for at det ikke skal bli likt. Dette må det bli slutt på! Det er også en av grunnene til at jeg sent en mandag kveld, etter å ha scrollet gjennom instagramfeeden til ulike personer jeg kjenner og beundrer livet dems, valgte å ta steget med å opprette en blogg. Jeg kjenner en klump i magen og skulle ønske jeg var som dem, med mange opplevelser i livet, alle turene og eventyrene de drar på og alle vennene de har. 

Jeg syns dette med blogging er en del å sette seg inn i, og jeg vet ikke helt hva jeg vil at den skal handle om enda. Men foreløbig blir den et fristed hvor jeg kan dele mine tanker, følelser og opplevelser, så kanskje etterhvert jeg finner ut hvilken vei jeg ønsker å ta.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits